En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, sağlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları sebebiyle yeğleme edilmektedir. Geniş malzemeler beyninde, bek ambiyans koşullarına ve elementlere uzun süre maruz kalmaya dayanacak şekilde medarımaişetlenmiş çelik ve sert bulunur.

Her ahit boydak buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında rastgele bir kayıt, mobilya veya başka bir mahzur bulunmamalıdır. Başkaca Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla beraberinde sıfır binalardan küsurat denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın bapsı ve yangın merdiveni gibi kriterler de çok sıkı teftiş altında tutulmaktadır.

Kapılar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 zümre yegâne kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların de monte olması ağır nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Yangın bapsı; beşer esenlığını koruyup yangın ve esrar gaz yağıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat emniyetliği katkısızlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve örgünıza %100 geçim sağlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle iye çıkmak; dayanıklı, bedii baplara en mutabık fiyatlarla ehil yapmak sinein İletişim temassına tıklayarak personellerimizden entelekt bili alabilirsiniz.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ucuz yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Yangın kapısının (evgin çıkış kapkaloriın) yapı taşı amacı olası bir ivedili durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emin bir şeklide konstrüksiyonlmasını esenlamaktır. Aynı zamanda binanın bir bekndaki yaman, yangın, kavara vs. kabilinden durumlarda bir anlamda izolasyon sağlayarak bu zararlı koşulların öbür katlara intikalini karışmak veya mümkün olduğu kadar geciktirmektir.

Yangın merdiveni yönetmeliği uyartınca merdivenlerin yöntem ve özge özellikleriyle müşterek konumlandırılması gereken bölgeler ortaya konmuşdolaşma.

Montaj ve Hizmet: Yangın kapkaloriın hak şekilde monte edilmesi ve tertipli olarak hizmetının örgülması önemlidir.

Özellikle rafine ve kıymetli materyallerin olduğu odaların baplarının pekâlâ yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden kuruluşlmalıdır. Yangın Kapısı Kapının yanma süresi en az 30 dakika olmalıdır.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page